Reforma de pisos

Reforma de pisos a Barcelona

Reforma de pisos

Projectes de reforma de pisos a Barcelona

A Torres Estudio Arquitectura interior realitzem projectes de reforma de pisos a Barcelona de forma personalitzada i sempre adaptada a les necessitats dels nostres clients: “dissenyem espais personalitzats

Per analitzar les necessitats de cada client i donar resposta estètica als projectes de reforma de pisos el nostre estudi d’interiorisme inicia la seva feina amb l’elaboració d’un briefing.

Entre els serveis d’interiorisme que oferim incloem el disseny de mobiliari a mida adaptat a les necessitats i possibilitats de cada espai interior. Podem incorporar la fotografia decorativa o la il·lustració com a element diferenciador, d’aquesta manera introduïm un nou concepte en el disseny d’interiors.

Reforma de pisos

La solució més adequada per cada projecte de reforma de pisos

El nostre equip d’interioristes s’ocupen des del primer moment a aconseguir el recurs més adient per cada projecte de reforma, per acomodar-lo a les necessitats i estil de vida de cada client, la clau que garanteix l’èxit de totes les nostres intervencions és que sabem fusionar el disseny amb la funcionalitat.

La il·luminació dels espais és fonamental per al bon resultat de la reforma. Per aquest motiu efectuem un estudi d’il·luminació complet inclou fonts de llum, intensitat i temperatura de color, que juntament amb la domòtica ens ajudarà a aconseguir l’ambient més adequat per a cada moment.

Reforma de pisos

Distribució d’espais en la reforma de pisos

A Torres Estudio Arquitectura interior estem especialitzats en la distribució d’espais interiors, sobre tot en pisos en finques antigues. El nostre estudi d’interiorisme desenvolupa diferents opcions de distribució i optimització dels elements de la seva llar incorporant les darreres novetats i tendències en tots els àmbits del disseny d’interior i sobre tot que s’adapti a la idiosincràsia de cada client.

Els nostres estudis es poden adaptar també a l’estil o doctrina que prefereixi: Feng Shui, Zen, Minimalisme, etc.

Reforma de pisos

Reformes integrals de pisos

Som conscients dels inconvenients i preocupacions que provoca la contractació de diverses empreses i industrials per a l’execució de la reforma integral del seu pis.

La implicació amb un únic interlocutor per a la realització de la reforma del seu pis, evita problemes de coordinació i sobrecostos innecessaris. Per aquest motiu el nostre estudi d’interiorisme s’ha especialitzat en l’execució de reformes integrals.

Reforma de pisos a Barcelona realitzats per Torres Estudio Arquitectura Interior