Reforma pis Eixample de Barcelona

Reforma pis Eixample de Barcelona

Reforma pis Eixample de Barcelona

Reforma de pis a l’Eixample de Barcelona conservant el mobiliari existent

En aquesta reforma de pis a l’Eixample de Barcelona, la nostra clienta volia tenir més amplitud guanyar lluminositat a la zona de dia i traslladar el dormitori principal a l’interior de l’habitatge, a prop del patí de llums, on originalment era la cuina.

El pis inicialment era molt compartimentat amb el menjador i la sala d’estar interiors, la intervenció exigia un exhaustiu projecte de distribució d’espais per destinar les parts exteriors del pis a la zona de dia i situar els dormitoris en els interiors de l’habitatge. El projecte hauria de tenir en compte que tot el mobiliari de la propietat es reutilitzava, així com una bona quantitat d’obres d’art.

El mobiliari de la petita cuina és en estratificat blanc lluent de L’Eix i els fogons de Silestone blanc també en lluent, la cuina al ser tractada completament en blanc així com les parets, queda perfectament integrada al seu entorn. El color a l’espai ho donen el mobiliari i les tapisseries.

Reforma pis Eixample de Barcelona

Una reforma de pis low cost amb materials de marca

Per fer reforma d’aquest pis es disposava de poc pressupost, per la qual cosa es van utilitzar materials senzills però de qualitat que asseguressin una vida útil acceptable, per això es van utilitzar materials bàsics de marques de prestigi.

També es van reutilitzar elements existents, com alguns portes de vidres i de fusta, així com la majoria de tancaments d’alumini, llums i electrodomèstics. D’aquesta forma, amb un pressupost ajustat es va obtenir un resultat càlid i acollidor.

La sala d’estar amb un sofà central i dues butaques en una zona de lectura, resulta àmplia i lluminosa, en tenir l’entrada de llum directa no solament de la terrassa, sinó també de la zona de treball que es va deixar semi oberta. Una altra finestra que havia correspost al dormitori principal, que dóna llum natural a la zona de cuina i menjador.

Com a paviment es va fer servir parquet laminat color Roure natural de Maia. I la climatització es va resoldre mitjançant splits.