Reforma de local comercial

Reforma de local comercial

Reforma de local comercial

Projecte de reforma de local comercial

La finalitat de la reforma d’aquest local comercial era la d’ordenar l’espai ja que inicialment estava  ple de mobles i estris a la vista. El nostre estudi d’interiorisme va dotar d’armaris tot el local per solucionar aquest problema i mantenir el material ocult a la vista. Malgrat que el local és petit es va aconseguir una bona sensació d’espai.

Els sostres es van baixar per fer el local més acollidor, però es va mantenir una petita “tronera” central en la qual es va situar un espectacular llum de forma semiesfèrica de HsH.

La façana es va envidrar totalment oferint una major visió des de l’exterior. El local es va climatitzar per mitjà d’aire condicionat per conductes, situant la unitat exterior convenientment oculta després del rètol lluminós de la façana.

A part de les cadires i les lluminàries, la resta de mobiliari va ser especialment dissenyat i construït pel disseny de l’oficina. Armaris, taules de treball, taula d’adreça i juntes, mobiliari auxiliar; tot això acuradament estudiat per a les funcions que haurien de complir.

Les lluminàries encastades, un llum shakti de Kundalini,i un parell de butaques de le Corbusier completen el disseny del local comercial.

Reforma de local comercial

La reforma del local es va fer en tan sols 30 dies

En aquest cas es precisaven aprofitar el període vacacional per fer la reforma integral del local. Per fer una intervenció d’aquesta mena i amb un termini tan concís, es precisa un temps de preparació en tallers a la fi de tenir fabricat tot el mobiliari a mida i tots els elements especials que hagin de conformar les instal·lacions.

També s’han d’adquirir amb antelació tots els materials per tenir-los en el magatzem abans d’iniciar els treballs, com per exemple, els paviments, sanitaris, cadires i llums.

Així mateix es va fer un restyling de la imatge corporativa amb el redisseny del logotip de l’empresa i es van utilitzar els seus colors corporatius com a detalls en l’interiorisme. El nou logotip es va utilitzar també per a la papereria i la comunicació visual.