Reforma de pis

Reforma de pis

Reforma de pis

Reforma d’un pis en finca cantonera

Durant la reforma d’un pis cal tenir presents molts punts en consideració, però quan es tracta d’una finca cantonera, l’habitatge pot tenir habitacles de forma triangular o trapezoïdal que acostuma a complicar la distribució d’espais interiors. És amb un bon projecte quan se li pot donar caràcter i personalitat.

Com es va projectar la cuina?

En aquest projecte d’interiorisme el client volia una cuina oberta al menjador i donades les característiques del pis, el nostre estudi d’interiorisme va decidir localitzar-la en una zona de pas que no tenia molta utilitat, entre el vestíbul i la part davantera de l’habitatge.

Per les característiques de l’espai, no podia ser una cuina convencional ni molt menys integrada en la decoració del pis, per aquest motiu, es va decidir diferenciar-la completament i es va crear un cubiculum en blanc com a contrapunt amb la resta de la casa que es va tractar amb colors càlids. En dissenyar-la d’aquesta forma s’ha deixat clar que la cuina s’ha tractat com un nucli independent de l’habitatge, sent un punt de transició entre l’entrada i el menjador.

I com es va reforma la resta del pis?

Al menjador i la sala d’estar es va fabricar un moble central de disseny exclusiu en roure tenyit, aquest moble amaga una columna i ajuda a delimitar dues zones, les diferents cares del moble tenen usos diferents per un cantó fa de moble del televisor i per l’altre d’estanteries de l’estudi.

El dormitori principal es va convertir en una suite, es van dissenyar uns armaris totalment integrats de gran capacitat i se li va annexionar un bany complet amb una generosa dutxa. Al rebedor es va dissenyar un moble lacat en color vermellós per amagar els comptadors i un gran armari recobert amb làmines de plata que serveix com armari.

El paviment es va triar un parquet laminat en to clar, les portes i les parets es van pintar d’un color blanc trencat, ja que no es desitjava perdre gens de la llum que entra pels grans finestrals situats en el frontal de l’habitatge que donen a la cantonada.