projecte interiorisme d'oficina

Projecte interiorisme d’oficina

Un pis o una oficina: Projecte interiorisme d’oficina

Les oficines han deixat de ser llocs inhòspits o sinistres com se’ls coneixia fa anys per aquest motiu els estudis d’interiorisme realitzen projectes d’interiorisme d’oficines per crear un entorn agradable, còmode i eficaç pels treballadors i a més sigui un espai confortable i suggeridor per al client.

projecte interiorisme d'oficina

En aquest projecte d’interiorisme per aquesta oficina, una empresa d’inversions, desitjava que els seus clients se sentissin com si estiguessin a casa, les llargues reunions que havien de mantenir i els delicats temes que s’exposaven precisava que els clients no sofrissin cansament ambiental.

A més volien obertures àmplies perquè la llum circulés lliurement per tota l’oficina. Aquestes van ser les premisses imposades pel nostre client per a la confecció d’aquest projecte d’interiorisme per a la seva oficina. Segons aquesta pauta, el despatx de Gerència es va unir de la sala de juntes amb una gran porta corredissa vidrada que permet independitzar ambdues estades quan sigui necessari. També la sal de juntes es va decorar com si es tractés d’una sala d’estar.

Els sofàs és de Casadesus, però la taula de juntes com la resta del mobiliari va ser dissenyat pel nostre estudi d’interiorisme exclusivament per aquest treball. La resta de les zones públiques es va dotar d’un ambient acollidor mitjançant un paviment de parquet flotant de Noguera, les parets empaperades amb un paper de roba i alguns detalls en la recepció van servir per reforçar aquest ambient hospitalari.

projecte interiorisme d'oficina

La distribució d’espais de l’oficina?

L’oficina, abans de la nostre intervenció, estava dividida en diferents despatxos i passadissos innecessaris i es va decidir obviar tots els envans per a fer una nova distribució d’espais interiors. En alguns punts les parets de càrrega tenien petites obertures que oferien accés als despatxos.

Inicialment aquesta oficina estaven summament dividida amb despatxos i passadissos inútils, es va optar per ignorar els tàbics i es va estudiar una nova distribució. En alguns punts les parets de càrrega oferien petites obertures per accedir als diferents despatxos, per aquest motiu es va haver de fer un estudi de fitacions per ampliar substancialment aquestes obertures.

El resultat d’aquesta intervenció va ser la d’aconseguir estades àmplies, ben il·luminades i ventilades, amb una agradable sensació d’abric que a més permetia una circulació comunicació fluida entre les persones.