Projecte d'arquitectura corporativa

Projecte d’arquitectura corporativa

Projecte d'arquitectura corporativa

Projecte d’arquitectura corporativa i el punt de venda

Una parafarmàcia acostuma a ser un local on vas a comprar allò que vols comprar i te’n vas sense més. En aquest projecte d’arquitectura corporativa va ser primordial la disposició dels productes en el lineal de venda.

La nostra clienta volia que el nostre estudi féssim el disseny dels interiors d’una línia de botigues on els clients no tinguessin presses per sortir del local, basant-se en la idea de com més tingui el client per descobrir productes nous més possibilitats hi ha per millorar les vendes.

La gerència d’aquesta parafarmàcia, Iluro, sabia molt bé que posava a la venda productes en les seves prestatgeries que s’adquireixen de forma capritxosa, això és, els típics productes que es compren per antull. Per aconseguir aquest objectiu calia que el visitant li vingués de gust investigar sense presses tots els productes exposats.

El disseny de l’espai, element essencial en l’arquitectura corporativa

En aquest projecte corporatiu havíem de dissenyar un espai acollidor amb alguns elements típics d’un habitatge, especialment sabent que la cadena de locals anaven a ser molt petits i no calia emplenar-los de productes a la venda, per no crear confusió i cansament visual. Per aquest motiu vàrem optar per exposar només poques unitats de cada producte en els prestatges.

Tot el mobiliari va ser dissenyat especialment per aquests locals, sobretot alguns mobles tancats que fessin de magatzem per reposar immediatament el gènere venut. La taula central es va adquirir en un antiquari, els llums són de Santa & Cole i una catifa complementa l’ambientació.

D’aquesta forma, el disseny de l’espai es converteix en un element essencial en els projectes d’arquitectura corporativa, ens ajuda a crear una imatge corporativa diferenciadora per a una fàcil identificació per part dels clients.

Aquesta línia de botigues segueixen una orientació definida que només cal adaptar-la als futurs locals.