Interiorisme corporatiu

Interiorisme corporatiu

Interiorisme corporatiu

Projecte d’interiorisme corporatiu

L’empresa BEST, Barcelona Europe South Terminal precisava fer una rentada de cara a la zona de recepció de les seves oficines al port de Barcelona, ​​a l’hora de controlar els seus accessos, per la qual cosa va convocar un concurs al qual es van presentar diversos interioristes perquè desenvolupessin la seva proposta d’interiorisme.

El treball de Torres Estudio no només es va centrar a dissenyar una recepció, sinó a més, va consistir a potenciar la imatge corporativa i l’activitat empresarial expressada a través de l’interiorisme.

Condicionats per l’estructura de l’edifici, vam decidir emmarcar el taulell de recepció, el qual vigila directament les portes del control d’accessos. En la seva part oposada, es va instal·lar un panell amb ones en relleu, com a clara al·lusió a les ones del mar, i que donava suport a la zona d’espera, formada per un sofà i dues butaques de Casadesús.

El conjunt del projecte d’interiorisme corporatiu complia les necessitats del client: realçar la recepció, controlar els accessos i crear una zona d’espera agradable.