Disseny de showroom

Disseny de showroom

Disseny de showroom

Disseny de Showroom d’interiorisme

El nostre estudi d’interiorisme va realitzar aquest projecte de disseny de showroom on s’exposen elements relatius al disseny d’interiors i també les darreres novetats i les últimes tendències en interiorisme i instal·lacions d’il·luminaries.

El showroom està situat en l’Eixample, en ple centre de Barcelona i ofereix un espai multidisciplinari que va des de dissenys exclusius d’il·luminació, mobles personalitzats, panells policromats, domòtica i accessoris decoratius fins actuant com a galeria d’art amb exposicions temporals de fotografia decorativa, pintures i escultures actuant en el seu torn.

L’estudi està dotat d’una petita cuina de disseny exclusiu per oferir petits esmorzars quan les sessions s’allarguen, ja que la finalitat de Torres Estudio Arquitectura interior va ser la de fer més fàcil de realitzar el projecte d’interiorisme, oferint als clients un recurs complet per a totes les seves necessitats sense sortir del recinte.

Disseny de showroom

L’objectiu del disseny d’interiorisme

La finalitat principal d’aquest disseny d’interiorisme era tenir materials exposats de forma semi oculta amb uns boxs tancats on es concentrava una exposició concreta.

El local en ser llarg i estret es va jugar amb la perspectiva, fent que totes les parets de la tenda s’estrenyessin així com l’altura del sostre s’escapolís cap al fons d’aquest, exagerant la sensació de profunditat, la qual cosa li confereix un aire curiosament innovador.

A través de la domòtica, s’aconsegueixen diferents efectes d’il·luminació segons l’hora del dia i la llum exterior. El recinte en estar totalment resolt en blanc i a través de la domòtica es pot il·luminar el local amb el color i l’hora desitjat.