De pis a loft

De pis a loft

De pis a loft

Com hem convertir un pis a loft

En aquest habitatge a l’Eixample de Barcelona construït durant els anys 80 amb una distribució convencional de l’època, on els propietaris volien tenir clarament dividida la zona de dia dedicada a la ubicació de les seves obres d’art amb la zona de nit, més íntima i recollida. La intervenció del nostre estudi d’interiorisme no només va ser convertir el pis en loft sinó que a més a més vam poder ampliar la petita balconada en un porxo ampli.

La construcció, en ser una remunta sobre un edifici centenari, durant l’execució l’obra i en eliminar els envans que separaven les diferents habitacions, van aparèixer unes estructures metàl·liques lleugeres interiors que vam decidir conservar.

L’existència d’aquestes estructures ja es coneixia però en fer l’estudi del projecte de distribució no podíem saber en exactitud on realment es trobaven, ni tampoc el seu estat de conservació. En aquest punt i d’acord amb els propietaris es va decidir efectuar modificacions en la distribució per integrar-les en el projecte d’interiorisme.

El resultat és un loft de nova construcció  “de pis a loft“, de caràcter industrial que contrasta amb la personalitat de l’espai.

De pis a loft

Conegui els altres detalls del projecte de pis a loft

El paviment principal és una tarima flotant de Faig menys a la zona de la cuina que es va revestir del mateix Silestone blanc del taulell dels fogons. Els mobles de la cuina queden integrats en aquest espai, estan acabats en laca blanca setinada i amb sistema de sense tiradors són de l’Eix. La campana extractora ha estat encastada en el sostre, contribuint d’aquesta manera mimetitzar més aquest espai de la cuina.

Dues grans portes corredisses hermètiques de Technal separant el frontal envidriat i la sala d’estar oferint d’una major amplitud a tot l’espai del loft.

La zona de dormitoris consta d’una suite amb vestidor i d’un bany integrats en la mateixa habitació, la dutxa està preparada per ser utilitzada per dues persones al mateix temps. L’habitació de convidats, amb el seu propi bany i el quarto de rentada acaben formen part d’aquesta zona de nit.

Per a una optimització de consums, la climatització es va efectuar a través d’aire condicionat per conductes ocults i separant les dues zones.