Cuines modernes

Cuines modernes

Cuines modernes

Cuines modernes i complertes – Cuines minimalistes

Les cuines modernes de línia minimalista no renuncien a totes les prestacions d’una cuina completa convencional, un exemple ho podem apreciar en aquest projecte d’interiorisme on s’havia de reformar una cuina integrada a un menjador d’un petit àtic.

El moble de la cuina minimalista és simple i funcional i ha d’oferir un espai important per al magatzematge tant de consumibles com per als utensilis a l’hora de oferir una àmplia zona de treball per cuinar còmodament.

Al dissenyar una cuina minimalista on la reducció de formes és el concepte fonamental, el color blanc resulta ser un element unificador que proporciona sensació d’elegància i frescor.

Cuines modernes

Cóm es va dissenyar aquesta cuina moderna en un petit àtic

Aquesta cuina moderna d’estil minimalista es va dissenyar de manera que encarés amb el menjador i la sala d’estar, els mobles de línia blanca lluent són de l’Eix. Aquest projecte és un exemple d’un disseny d’interiors ben solucionat.

Els fogons, el respatller de la paret i l’aigüera són del mateix material, de Silestone Blanc Zeus, i tots ells queden totalment integrats en el seu entorn. La cuina vitroceràmica és de la marca Foster, també en color blanc i la campana extractora escultòrica blanca és de Frecan amb el seu interior de color morat fent joc amb el paper pintat d’una de les parets, la resta d’electrodomèstics que es van utilitzar son els que ja tenia el client.

El paviment de parquet laminat i el mobiliari del menjador és l’original, tan solament es van canviar el color de la paret principal que es va folrar amb un paper pintat texturitzat en pell de color morat.

La il·luminació de la zona de treball es va fer mitjançant un perfil lineal encastat en el sostre amb llums led. Entre els fogons i el moble es va instal·lar una línia de led que permet tenir una mica de llum a la nit en cas de ser necessari accedir a la cuina.

En aquest projecte es tractava de diferenciar la cuina com un bloc annex de la resta de la sala, el seu tractament ha proporcionat més lluminositat i profunditat a la cambra.

Cuines modernes de línia minimalistas és un projecte d’interiorisme realitzat per Torres Estudio Arquitectura Interior