Projectes d'interiorisme a Barcelona

Projectes d’interiorisme a Barcelona

Vegi alguns projectes d’interiorisme a Barcelona realitzats pel nostre estudi d’interiorisme

Interiorisme corporatiu

Projecte d’interiorisme corporatiu realitzat per l’empresa internacional BEST al port de Barcelona. La intervenció va ser dissenyar una recepció nova potenciant la imatge corporativa i l’activitat empresarial expressada a través de l’interiorisme.

Interiorisme de local comercial

Projecte d’interiorisme d’una botiga, concretament per una boutique de roba selecta al centre de Barcelona, l’interiorisme del local comercial hauria d’efectuar-se en un marc neutre i adequat a la qualitat dels productes exposats.

Projecte de rehabilitació d’habitatge

Projecte de rehabilitació d’un habitatge en una finca del barri gòtic de Barcelona, la seva nova distribució d’espais precisava un reforç de l’estructura del forjat.

De pis a loft

En aquest projecte convertim un habitatge convencional de l’Eixample de Barcelona en un autèntic loft “de pis a loft” Un projecte d’interiorisme on es va treure gran partit als elements arquitectònics que van aparèixer per sorpresa durant l’execució de l’obra.

Disseny de Showroom

El nostre estudi va fer el disseny d’aquest showroom d’interiorisme, on s’exposaven elements relatius al disseny d’interiors així com les últimes novetats i tendències en interiorisme.

Projecte de restauració d’un habitatge

En aquest projecte de restauració d’un habitatge es tractava de realitzar una reforma integral d’un pis estret i amb petites habitacions en l’Eixample de Barcelona. El més emocionant de l’obra va ser la restauració d’un pis on hi havia diversos elements arquitectònics dignes de preservar.

Reforma d’un local comercial

El nostre estudi d’interiorisme va planificar la reforma d’aquest local comercial mentre que el negoci encara estava obert i l’obra integra es va dur a terme en tan sols 30 dies. El projecte es va dur a terme sota un exhaustiu control, un assessorament continu i una eficient coordinació dels industrials durant l’execució de l’obra.

Reforma d’un pis a l’Eixample de Barcelona

En aquest projecte de reforma d’un pis a l’Eixample de Barcelona es volia fer un canvi radical a l’habitatge conservant la majoria dels mobles existent per motius sentimentals de la propietària, per aquest motiu el nostre estudi d’interiorisme va dissenyar un espai nou sense prescindir del mobiliari actual.

Cuines modernes en pisos petits

Un espai en què s’havia de reformar una cuina integrada a la sala-menjador. En els projectes d’interiorisme de cuines modernes en pisos petits no han de renunciar cap de les prestacions d’una cuina completa.

Projecte d’Interiorisme d’una oficina

La premissa imposada pel nostre client per a la confecció d’aquest projecte d’Interiorisme d’una oficina va ser el que alguns negocis precisen un ambient especial on els clients se sentin com si estiguessin a la casa seva.

Reforma d’un pis low cost

Els habitatges en finques antigues de vegades tenen elements estructurals dignes de ser conservats tant pel seu valor artístic com decoratiu.

En aquest habitatge vàrem realitzar un projecte de distribució que va solucionar les necessitats del client. El nostre estudi d’interiorisme va aconseguir dotar l’habitatge un aire fresc, actual i integrat sense renunciar a la seva història amb una reforma low cost.

Interiorisme comercial

En aquest projecte d’interiorisme comercial vam dissenyem un espai amb una atmosfera moderna i relaxada, on el professional de la decoració pogués interactuar amb els seus clients, escollint elements ceràmics, sanitaris i revestiments.

Projecte de reforma integral d’un apartament

Aquest petit apartament del barri de la Barcelona es va convertir en un habitatge més ampli, net i lluminós després del projecte de reforma integral que vam dotar a l’habitatge d’una nova distribució d’espais.

Projecte d’arquitectura corporativa

Alguns negocis precisen que els clients no tinguin pressa per marxar, com més temps passin en ell, més productes poden descobrir.

En el projecte d’arquitectura corporativa per a aquest local comercial vàrem dissenyar un espai acollidor amb alguns elements típics d’un habitatge.

Reforma d’un pis a Barcelona

Els pisos en finques cantoneres tenen habitacles de forma triangular o trapezoidal que solen complicar la distribució o tot el contrari, donar-li caràcter.

És la reforma d’un pis a Barcelona on el nostre estudi d’interiorisme va planificar eficaçment la redistribució d’espais on s’havien de conservar alguns elements emblemàtics de l’habitatge per mantenint la seva personalitat inicial.

Projecte d’arquitectura corporativa

Alguns negocis precisen que els clients no tinguin pressa per marxar, com més temps passin en ell, més productes poden descobrir.

En el projecte d’arquitectura corporativa per a aquest local comercial vàrem dissenyar un espai acollidor amb alguns elements típics d’un habitatge.

Aquests són alguns dels nostres projectes d’interiorisme a Barcelona