Política de Privacidad

1.- Política de privadesa

En el cas que empleneu un formulari de contacte o una sol·licitud de pressupost, les vostres dades personals seran incorporats a una base de dades titularitat de Fifty-five Creations S,L., d’ara endavant Torres Estudio Arquitectura Interior, domiciliada al carrer Muntaner, 179 08036-Barcelona, Espanya. Si necessiteu contactar-nos per exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició podreu fer-ho en l’adreça electrònica: info@torresestudio.com

2.- Finalitat del tractament

Les vostres dades seran tractades amb les següents finalitats:

Informació: Facilitar-vos la informació que ens hagis sol·licitat.

Contingut: Us enviarem comunicacions promocionals relacionades amb qualsevol producte o servei disponible a la nostra Web.

Mitjans: Generalment us enviarem comunicacions per correu electrònic. Us trucarem solament en cas que afegiu el vostre telèfon al formulari de contacte i necessiteu informació.

3.-Categories de dades personals

Les dades que us sol·licitem són els necessaris perquè Torres Estudio Arquitectura Interior pugui realitzar finalitats detallades anteriorment, com el teu nom, cognom, telèfon i correu electrònic.

4.-Canvis

Realitzarem canvis en la nostra Política de Privadesa de tant quan. Si aquests canvis afectessin als seus drets li informarem dels mateixos per correu electrònic (a l’última adreça que ens va facilitar). En qualsevol cas, la Política de privadesa revisada estarà sempre accessible a la nostra Web  www.torresestudio.cat