Estudi d'interiorisme a Barcelona

Estudi d’interiorisme a Barcelona

Torres Estudio Arquitectura Interior, és un estudi d’interiorisme a Barcelona format per un equip de professionals preparats per donar les millors respostes als seus projectes de reformes integrals, projectes de distribució d’espais i/o disseny d’interiors.

En el nostre estudi d’interiorisme investiguem amb il·lusió les darreres novetats i tendències, per poder oferir-los els projectes d’interiorisme més innovadors i les solucions més òptimes i ajustades a les necessitats dels nostres clients.

Amb una simple trucada telefònica per concertar una visita serà suficient:+34933208671

Veurà com resolem els seus problemes d’espai, de distribució i de decoració, tant d’habitatges, com d’oficines o locals comercials.

Com actua el nostre estudi d’interiorisme?

Icono de obra

Execució de l’obra

Gestionem total l’obra des del principi al fi, el nostre cap d’obra farà la supervisió de la mateixa per garantir la correcta gestió així com el control de les qualitats dels materials triats.

Icono de proyecto básico

Projecte bàsic d’interiorisme

És la primera fase, s’inicia després d’una visita del nostre interiorista a l’immoble per realitzar la presa de mides, s’analitzen les necessitats del client i es realitza l’estudi de l’espai a reformar. És quan es crea el concepte de disseny.

Icono presupuesto

Pressupost de la reforma

Una vegada s’ha definit tots els detalls del projecte d’interiorisme realitzem un pressupost definitiu amb tota la informació necessària perquè l’obra pugui ser executada.

Icono de duración

Duració de l’obra

Periòdicament es programen visites d’obra amb el client, si és necessari, es proposen canvis per fer millores, d’aquesta manera podem garantir un treball de millor qualitat i complir amb els terminis de lliurament.

Darrers projectes d’interiorisme realitzats pel nostre estudi a Barcelona

Projecte de rehabilitació d'un habitatgeRehabilitació d’habitatge

Projecte de rehabilitació d’un habitatge antic al barri gòtic de Barcelona, la seva nova distribució projectada requeria un reforç estructural.

Interiorisme de local comercialInteriorisme d’un local comercial

Som especialistes en interiorisme de locals comercials, el nostre estudi d’interiorisme va decorar aquesta boutique al centre de Barcelona amb sentit d’elegància.

Projecte de restauració d'habitatgeRestauració d’habitatge

Exemple de reforma integral d’un pis modernista a l’Eixample de Barcelona on la restauració de l’habitatges va ser primordial.

Demani un pressupost pel seu projecte

2 + 4 = ?

En fer clic a enviar entenem que està d’acord amb la nostra política de privadesa.

On ens pot trobar el nostre estudi d’interiorisme?