Disseny d’oficines

Disseny d'oficines

Instal·lació i disseny d’oficines

A Torres Estudio Arquitectura interior quan ens panteixem el projecte d’interiorisme estudiem les necessitats actuals i futures a l’hora de fer el disseny d’oficines, tenim en consideració tots els factors tant físics com estètics que contribueixen a la creació d’un espai de treball eficient.

Un projecte de disseny d’oficines inclou:

  • Estudi de la il·luminació
  • Xarxes informàtiques
  • El color de les àrees de treball
  • Temperatura ambient / Climatització
  • Insonorització
  • Mobiliari de treball
Disseny d'oficines

Disseny corporatiu

El disseny corporatiu és una eina que ajuda a reforçar la imatge corporativa de tota empresa i es per això que el tenim ven present en els nostres projectes d’interiorisme i amb especial atenció en el disseny d’oficines.

La imatge corporativa no només és un element decoratiu sinó també forma part de la comunicació visual. El nostre estudi d’interiorisme aplica les normes corporatives de la seva empresa al projecte de disseny d’interiors que ens sol·liciti.

Disseny d'oficines

Projectes de distribució d’espais

Desenvolupem diferents opcions de distribució i optimització de l’espai per trobar la que millor s’ajusti a les necessitats físiques dels llocs de treball.

Els nostres projectes de distribució d’espais interiors per oficines proporcionen l’entorn adequat perquè els treballadors desenvolupin òptimament la seva feina i permetent al mateix temps que els clients obtinguin els serveis o productes en les millors condicions.

Optimitzem l’espai de les oficines per facilitar la circulació del personal, afavorint d’aquesta manera el flux racional del treball i l’ús de les instal·lacions per al funcionament òptim de l’activitat.

Disseny d'oficines

Decoració d’oficines

Tots els nostres projectes d’interiorisme persegueixen l’optimització d’espais com a objectiu primordial, dissenyem workspaces destinats a potenciar el benestar de les persones que treballin en aquest entorn. També seleccionem mobiliari d’excel·lent qualitat per decorar la seva oficina, com poden ser taulells, butaques, cadires, armaris, arxivadors, il·luminació tècnica, objectes decoratius i obres d’art.

En els nostres projectes de disseny d’oficines podem incloure mobles amb dissenys únics i creatius construïts a mida, creant un disseny de mobiliari que és adeqüi a les necessitats de cada espai.

A Torres Estudio Arquitectura Interior executem els projectes d’Interiorisme i de disseny d’oficines de forma continuada i en el mínim temps possible, complint els pressupostos i els terminis de lliurament.

Disseny d’oficines realitzats per Torres Estudio Arquitectura Interior