Projecte contract
Projecte contract

Projecte contract

Projecte contract

Quan es planifica un projecte contract i dissenyar la seva instal·lació o projectant la reforma d’un local transitat com és un hotel, un restaurant o una cafeteria no resulta tan senzill com dissenyar un espai atraient a la vista.

Aquest tipus de local necessita tenir en compte uns altres aspectes relacionats amb el confort de l’usuari, com és la il·luminació i l’acústica i també s’ha d’adaptar a les normatives vigents: Ajuntament, Indústria i Bombers.

Claus per realitzar un bon projecte contract:

  • La il·luminació: Un local ben il·luminat ajuda a crear una atmosfera de confort i acolliment.
  • L’acústica: S’ha de cuidar l’acústica, ja que en estar en un local a on no et pots comunicar amb un to de veu normal pot crea tensió.

Per tant, s’imposa un estudi d’il·luminació i un altre d’acústica per tal d’aconseguir que el client marxi amb un bon regust i vulgui tornar, ja que aquesta és la finalitat d’aquests establiments.

A Torres Estudio Aquitectura Interior, sabem donar aquest toc especial als locals comercials, tant siguin els anomenats com boutiques, clíniques, perruqueries, immobiliàries, etc.

Projecte contract

A qui va dirigit el servei de projecte contract?

A tot aquell que tenint un negoci en marxa i el vol renovar per destacar-se de la competència per incrementar vendes o el que vol implementar un de nou destacant-se en el seu segment, mitjançant un estudi d’imatge, tenint en compte el confort, l’originalitat, la funcionalitat,  l’estètica…, etc.

Al nostre estudi d’interiorisme li podem oferir una gamma completa de serveis que cobriran tots els aspectes del disseny contract, des d’una simple renovació a la creació d’un local diferenciador. L’objectiu és crear negoci diferenciador que el faci destacar de la seva competència.

A Torres Estudio Arquitectura Interior, poder efectuar un estudi de zona, creem el projecte, el licitem, i executem les obres amb un exhaustiu control de qualitats i temps.

Obtingui amb nosaltres la imatge positiva que necessita per destacar-se dels seus competidors.

Projecte contract realitzats per Torres Estudio Arquitectura Interior

Projecte contract
Projecte contract
Projecte contract
Projecte contract