Imatge corporativa

Imatge corporativa

Imatge corporativa

Imatge corporativa

Dissenyem la seva imatge corporativa

La imatge corporativa d’una empresa o un negoci és l’element primordial que permet reconèixer i diferenciar-se de la seva competència. La marca i el seu logotip són els identificadors que permet al consumidor reconèixer un producte o un servei en concert i per tant és un element determinant a l’hora que se situen en el mercat.

En el nostre estudi d’interiorisme podem dissenyar la imatge corporativa del seu negoci de forma efectiva i actual amb el compliment de les necessitats de comunicació, que posterior podrà ser utilitzada en els nostres projectes d’arquitectura corporativa.

També podem dissenyar tots els elements comunicatius que es deriva, com ara són: la papereria, fulletons, rètols, bosses, backlights, packaging, etc.

Ens preocupem per la integritat de la marca, adaptant el seu estil per crear noves aplicacions amb coherència i uniformitat.

Imatge corporativa

La imatge corporativa en els nostres projectes d’arquitectura corporativa

El mobiliari, el color emprat per decorar les parets o el mobiliari forma part de la imatge corporativa d’un negoci, com també forma part el seu logotip i les seves aplicacions en els suports de comunicació visual com ara la papereria corporativa, la retolació, la web, és fulletons corporatius, etc.

El nostre estudi d’interiorisme, concretament el departament de disseny gràfic, realitzarà un estudi sobre el target a qui va dirigit el seu producte o negoci per oferir-li les propostes gràfiques més adients al seu segment.

Una vegada s’aprova el logotip i/o la marca, aquest s’aplica al projecte d’imatge corporativa del seu negoci en totes les seves aplicacions com el color, la retolació, textures, etc.

El propòsit és crear una uniformitat del conjunt i que aquest sigui ràpidament identificable pels seus clients, contribuint a una major efectivitat a l’hora de garantir els seus serveis o vendre els seus productes.