Fotografia decorativa

Fotografia decorativa

Fotografia decorativa en projectes d’interiorisme

La fotografia decorativa i d’autor sens dubte s’ha convertit en un element de gran importància en el disseny d’interiors, només cal donar un cop d’ull a les principals revistes de decoració o visitar qualsevol exposició d’interiorisme per poder apreciar amb un sense fi d’aplicacions els efectes espectaculars que proporciona les fotografies una vegada aplicada en el seu espai.

La fotografia s’ha convertit en un recurs indispensable per decorar els espais públics més sofisticats i moderns com hotels, restaurants, bars de moda, recepcions de grans empreses, botigues especialitzades o bé una gourmeteria.

Fotografia decorativa

On podem aplicar la fotografia decorativa?

La fotografia d’autor s’ha imposat al món de l’art i de la decoració, gràcies a la diversitat de materials d’impressió que fan possible la manipulació i transformació de qualsevol imatge en formats i peces úniques, convertint-se en un element per vestir espais.

Sempre es parla dels factors necessaris per a l’èxit d’un local comercial, la decoració té un paper molt important, la fotografia decorativa presta un important servei als projectes contract, en el disseny comercial o restaurants dotant-los de creativitat i personalitat.

El nostre estudi d’interiorisme col·labora normalment amb un fotògraf creatiu, els suports, les grandàries i els acabats dependran dels espais a decorar i de les imatges seleccionada. També podem aplicar les imatges corporatives o personals que aportin els nostres clients per decorar els seus espais en els nostres projectes de disseny d’interiors.

Fotografia decorativa de Torres Estudio Arquitectura Interior