Disseny d'interiors

Disseny d’interiors a Barcelona

Disseny d'interiors

Disseny d’interiors

Torres Estudio Arquitectura Interior efectua projectes de disseny d’interiors, siguin totals o parcials.

Els nostres interioristes estudiaran la distribució dels espais interiors més propers a les seves expectatives, emprant tant mobiliari de marca com mobiliari dissenyat i fabricat a mida, perquè les estances siguin racionals. O si ho prefereix, que s’adaptin a tècniques com el Fengsui o el Zen.

Vostè només haurà de triar l’estil que més s’ajusti als seus gustos i el nostre estudi li elaborarà un projecte de decoració a la seva mida.

Al mateix temps podem fer-li un estudi d’il·luminació, també podem crear diferents ambients mitjançant la domòtica.

Perquè pugui veure el resultat final abans de començar podem fer una o diverses visualitzacions en 3D de les zones més rellevants.

Disseny d'interiors

Decoració de menjadors

A l’hora de decorar aquestes estances hem de posar una espacial cura, ja que és on hi passem la major part de les hores que estem desperts, tant el menjador com la sala d’estar han de ser llocs acollidors.

El nostre estudi de disseny d’interiors el pot ajudar a escollir el sofà que millor s’adapti als seus hàbits, els mobles amb les funcions precises a les seves necessitats, la taula i les cadires, cortines, llums, quadres i tot el precís per crear l’ambient adequat a l’estil de la seva preferència.

Disseny d’habitacions

Uns altres habitacles que mereixen especial atenció a l’hora de decorar-los són els dormitoris. S’ha de tenir en compte les següents consideracions:

  • El tipus de llit, la seva duresa i la composició del matalàs. A vegades, es convenien tenir en compte les tècniques de Fengsui per a decidir l’orientació del llit.
  • La distribució de l’interior dels armaris segons el seu emmagatzematge.

El nostre estudi d’interiorisme l’assessorarà en tot moment perquè el resultat sigui confortable, pràctic i acollidor.

Disseny d'interiors

Disseny d’interiors de locals comercials

En els projectes de disseny d’interiors per locals comercials el protagonista no és el nostre client, si no és el producte i l’usuari final. Per tant l’enfocament és diferent.

La decoració ha de realçar els articles exposats, fer d’embolcall i ser adequada al producte que s’exposa. Tanmateix, l’ambient general del local ha de cridar l’atenció de l’usuari i fer que aquest s’interessi pels productes que ofereix.

El disseny d’interiors d’estil minimalista acostuma a ser la més adequada per certs tipus de botigues, en altres, on el client ha de passar més temps com seria el cas dels restaurants, bars, hotels s’imposa una decoració més càlida.

Projectes de disseny d’interiors realitzats per Torres Estudio Arquitectura Interior