Arquitectura corporativa

Arquitectura Corporativa

Arquitectura corporativa

Projectes d’arquitectura corporativa

Torres Estudio Arquitectura Interior li oferim la gestió integral de tot el projecte d’arquitectura corporativa, des de l’assessorament tècnic en la recerca del millor emplaçament, fins al disseny d’espais, la gestió d’obres i la tramitació de totes les llicències i permisos necessaris.

Desenvolupem projectes de disseny en arquitectura corporativa, creem i desenvolupem projectes per a espais públics, empreses, locals comercials i oficines.

La feina del nostre estudi d’interiorisme es centra en optimitzar i potenciar la imatge corporativa dels nostres clients adaptant-la als seus entorns comercials, a partir d’un briefing amb el client desenvolupem tota la imatge corporativa i l’arquitectura del concepte de negoci, es determina el públic objectiu, la manera com han de ser exposat els productes i tots els detalls perquè la marca es vegi expressada a través de l’interiorisme.

El nostre objectiu és oferir a les empreses un estil estètic que compleixi amb totes les normatives corporatives aplicables, dissenyem espais dotats d’una distribució òptima i funcional.

Arquitectura corporativa

Disseny corporatiu

Torres Estudio Arquitectura Interior creem, o bé adaptem la identitat corporativa més adequada per ajudar les empreses a millorar el seu posicionament en el mercat.

El nostre estudi d’interiorisme desenvolupa projectes de disseny corporatiu per a empreses que abasten des de la creació de tots els elements de comunicació fins al disseny d’establiments comercials, respectant en tot moment la integritat de la marca.

D’aquesta manera oferim un disseny global personal i únic que integra la identitat corporativa de l’empresa amb el disseny interior i exterior del negoci.

Arquitectura corporativa · Aplicacions de disseny corporatiu

Arquitectura corporativa
Arquitectura corporativa
Arquitectura corporativa
Arquitectura corporativa