Disseny d'interiors a Barcelona

Disseny d’interiors a Barcelona

Disseny d'interiors a Barcelona

Disseny d’interiors a Barcelona

A Torres Estudio Arquitectura Interior, el nostre estudi d’interiorisme, està especialitzat a realitzar el disseny d’interiors a Barcelona per a locals comercials, habitatges i oficines.

Els nostres projectes es desenvolupen en les següents àrees:

  • Projectes d’interiorisme.
  • Projectes de reformes integrals.
  • Projectes de distribució d’espais interiors.
  • Disseny d’interiors.
  • Arquitectura corporativa.
  • Projecte clau en mà.
  • Obres de rehabilitació i reforma.
  • Coordinació i control d’obra.

El nostre estudi de disseny d’interiors ofereix serveis integrals tant executius com creatius en les àrees de les reformes integrals i de l’interiorisme. El disseny d’interiors és personalitzat i adaptat a les exigències de cada client.

La clau de l’èxit dels projectes realitzats per Torres Estudio Arquitectura Interior recau en aquests tres factors: Una completa supervisió durant l’execució de l’obra, el compliment dels pressupostos i els terminis de lliurament.

Els nostres serveis en disseny d’interiors

Projectes d'interiorismeProjectes d’interiorisme

Conjuntament amb el client és quan definim tots els detalls del projecte d’interiorisme, adjuntant la informació tècnica amb plànols de les instal·lacions perquè el projecte pugui ser realitzat.

Projectes de distribució d'espais interiorsProjectes de distribució d’espais interiors

En els projectes de distribució d’espais interiors desenvolupem diferents opcions per trobar la que millor s’ajusti a les necessitats del nostre client.

Arquitectura corporativaArquitectura corporativa

Conegui els projectes d’arquitectura corporativa que desenvolupem per a empreses, botigues i oficines.

Reformes integrals a BarcelonaReformes integrals

Ens ocupem de totes les fases dels nostres projectes de reformes integrals, des del projecte executiu, estudi de les instal·lacions, llicències necessàries fins a l’execució de l’obra.

Direcció d'obraDirecció d’obra

En oferir serveis integrals, la nostra direcció d’obra és capaç de donar resposta a les necessitats de tots els nostres clients.

Projecte clau en màProjecte clau en mà

Un projecte clau en mà consisteix a equipar l’habitatge de tots els components necessaris per entrar a viure. Pot incloure reforma, decoració, mobles i parament.

Proyecte ContractProjecte contract

Amb un disseny comercial original i únic farà que el seu negoci es desmarqui de la seva competència. Aconsegueixi el canvi que necessita el seu negoci amb un projecte contract.

Disseny d'interiorsDisseny d’interiors

Després d’una reforma es realitza el projecte de disseny d’interiors que pot incloure mobiliari, lluminàries, cortines, etc. Tot l’indispensable per entrar a viure.

Imatge corporativaImatge corporativa

Podem dissenyar la imatge corporativa de forma eficaç, moderna i elegant, complint amb les necessitats de comunicació perquè el seu negoci pugui ser competitiva.

Fotografia decorativaFotografia decorativa

Apliquem la fotografia decorativa en els nostres projectes de disseny d’interiors en diferents formats i contextes: quadres, panells, paviments, portes, teixits, etc.