Disseny comercial

  Disseny comercial, decoració de locals comercials

  A Torres Estudio Arquitectura Interior som decoradors a Barcelona i dissenyem espais adaptats a les necessitats del seu local comercial. Donem un servei de qualitat assessorant en les darreres novetats i estils en l’àmbit de l’interiorisme.

  Disseny comercial

  Instal·lació de locals comercials

  El nostre estudi d’interiorisme duem a terme projectes d’instal·lació i disseny de locals comercials. Li oferim els serveis d’assessorament tècnic durant la recerca de la millor localització pel seu negoci, el disseny de l’espai, la gestió i l’execució de l’obra i la tramitació de les llicències necessàries.

  El nostre equip d’industrials porten a termini el desenvolupament de totes les fases de l’obra: la instal·lació elèctrica, la il·luminació, la climatització, pintura, muntatge, etc. de forma continuada amb materials d’un alt estàndard de qualitat.

  La coordinació del procés de la instal·lació es realitza d’acord amb el timing previst, costos i obtenció de les llicències per garantir el compliment dels pressupostos i els terminis de finalització de l’obra.

  Disseny comercial

  Arquitectura corporativa

  El nostre estudi d’interiorisme li ofereix la gestió integral de tot el projecte d’arquitectura corporativa, desenvolupem el projecte de disseny per a espais públics, empreses, locals comercials i oficines. El nostre objectiu és oferir a les empreses un estil estètic que compleixi amb totes les normatives corporatives aplicables, dissenyant espais dotats d’una distribució òptima i funcional.

  Els nostres serveis en arquitectura corporativa son:

  • Projectes de distribució d’espais interiors
  • Projectes d’interiorisme
  • Projectes de decoració
  • Projectes corporatius i imatge corporativa
  • Gestió de projectes
  • Direcció d’obra
  • Tramitació de llicències

  Disseny comercial

  Disseny corporatiu

  El nostre estudi podem dissenyar la seva imatge corporativa, creant tots els elements de comunicació del seu negoci; oferint-li un disseny global personal i únic.

  • Imatge de marca: Dissenyem un logotip original i personalitzat dotant de personalitat a la seva empresa o als seus productes.
  • Manuals corporatius: Realitzem un manual de normes i criteris d’ús de la seva marca per facilitar la seva difusió amb coherència.
  • Aplicacions: Desenvolupem totes les aplicacions de la seva marca en tots els suports que utilitza la seva empresa: senyalització interna, senyalització externa, papereria comercial, uniformes, retolació de cotxes, etc.
  • Fotografia decorativa: Fem o busquem la imatge més apropiada a la seva comunicació empresarial.

  Projectes de disseny comercial realitzats per Torres Estudio Arquitectura Interior